Wat zijn de monpro spelregels?

Bij monpro staat kwaliteit voorop. Wij ontvangen top kwaliteit kozijnen van onze fabrikanten en verwachten van onze monteurs in dienst of als zzp’er een top kwaliteit montage. Daarom worden er verschillende spelregels gesteld aan de montage van kunststof & aluminium kozijnen. Één van deze voorwaarden is het werken volgens de montage richtlijnen. Elke monpro kozijnen monteur heeft dan ook een VCA certificering om deze kwaliteit te kunnen waarborgen. Benieuwd wat deze certificering inhoudt? We leggen het je graag uit. 

Wat verwachten we nog meer van je?

Dat je in het bezit bent van:

 • relevante werkervaring: kwaliteit daar zijn we altijd naar op zoek. Daarom kan je als zzp’er of bouwbedrijf aantonen d.m.v. een cv of portfolio dat je over voldoende relevante werkervaring beschikt
 • een basis VCA of vol VCA: met een VCA-certificaat leg je de basis om iedere dag weer veilig en gezond te werken
 • een KvK- & BTW-nummer: om als zzp’er te kunnen werken is een KvK inschrijving en BTW nummer aanvragen verplicht gesteld door de overheid
 • een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering: Er kan altijd iets onvoorziens gebeuren tijdens een montage klus. Daarom is het belangrijk dat je verzekerd bent. Met een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering word je beschermd tegen claims als er schade ontstaat.
 • een rijbewijs & werkbus: omdat je bij onze klanten op locatie komt, dien je in het bezit te zijn van een rijbewijs. Je neemt gereedschap mee daarom is een bus een must, uiteraard mag daar je eigen logo op staan. Beschik je over een rijbewijs E achter B? Dat is een pré!
 • werkkleding: Veilig werken is een van de pijlers om kwaliteit te waarborgen. Met werkkleding werk je comfortabel en bescherm je jezelf. 
 • goed gereedschap: goed gereedschap is het halve werk en waarborgt kwaliteit. Twijfel je of je het juiste gereedschap hebt? Neem contact op. Goedgekeurd gereedschap is namelijk een must.
 • de Nederlandse of Engelse taal: Je spreekt de gehele montage dag met onze eindgebruikers, de klant, waar het allemaal om draait. Daarom vragen we van jou dat je de Nederlandse of Engelse taal vloeiend spreekt.

Heb je geen KvK of BTW nummer? Dan kan je solliciteren bij monpro. Wij zijn namelijk altijd op zoek naar kozijn monteurs die in een vast dienstverband willen monteren. Interesse? Bekijk hier onze kozijn monteur vacatures >

Wat krijg je ervoor terug?

Wij vragen een heleboel aan jou en daarom begrijpen wij dat je van ons iets terug verwacht. Kies je voor monpro dan kies je voor vele voordelen. Je hoeft niet meer zelf offertes in te richten of van te voren langs te gaan op een klus om een offerte in te richten. Wij zoeken de klussen voor je uit bij jou in de buurt en plaatsen dit wekelijks voor je op het online monpro platform. Hierdoor heb je minder administratieve taken en houd je meer tijd over voor de leuke dingen. Daarnaast garanderen we dat je altijd minimaal €45,- per uur verdient en uiteraard reiskostenvergoeding krijgt. €0,30 per km met een maximum tot 150 km per dag. 

De voordelen van monpro voor jou op een rijtje:

 • GRATIS en vrijblijvend aanmelden
 • geen commissie 
 • minimaal 45 euro per uur
 • betaling binnen twee weken
 • 30 cent kilometervergoeding tot een maximum van 150 km per dag
 • inkoopvoordeel in de webshop

Kies je ervoor om je klussen via het online platform van monpro uit te voeren dan zie je gelijk wat de klus oplevert. Je hebt gelijk inzicht in de technische documentatie zodat je precies weet waar je aan toe bent. Een financieel voordeel is dat je samen met monpro afwerkingsmateriaal inkoopt, samen verhogen we de marge! 

Doordat je zelf de klussen mag uitkiezen, heb je zelf de regie over de locatie en grootte van de klus. monpro geeft je de mogelijkheid om de klus binnen een aantal leverwerken uit te voeren, zodat je naast je monpro klus ook nog andere werkzaamheden kunt verrichten.  

Ben je zzp’er en mis je een of meer van deze voorwaarden? Of verwacht je nog iets anders van monpro. Neem contact op. We kunnen met elkaar bespreken wat de mogelijkheden zijn. Het is natuurlijk ook mogelijk om in een vast dienstverband te treden bij monpro. Bekijk de vacatures >