VMRG brancheorganisatie

VMRG brancheorganisatie

Je bent zzp’er bij monpro! Wij vragen van je om te werken volgens de richtlijnen van het VMRG voor het monteren van aluminium kozijnen, deuren & schuifpuien. Monpro legt je graag uit waarom wij werken met de kwaliteitseisen van het VMRG en wat hier de voordelen van zijn.

Wat is het VMRG?

Het VMRG geeft zekerheid voor de kwaliteit van aluminium gevels en gevelelementen en dat er op de juiste wijze gemonteerd wordt, met als doel kwaliteit waarborgen. Het VMRG is de aluminium branche organisatie.

In Nederland is het VMRG opgeroepen om de kwaliteit van aluminium kozijnen te waarborgen en te zorgen voor een optimaal comfort voor de eindgebruiker, de klant. Het doel van het VMRG is zich te richten op het verbeteren van het aluminium product en het verbeteren van het productieproces. Met het VMRG wordt er op een duurzame, veilige en kwalitatieve wijze aluminium kozijnen gefabriceerd en gemonteerd in heel Nederland. Vragen over het VMRG of de richtlijnen van montage? De klantenservice informeert je graag. 

Als je zzp’er bent bij monpro is het fijn om te weten wat er van je wordt verwacht en wat de zekerheden van het VMRG zijn. Monpro heeft deze zekerheden voor je op een rijtje gezet.

Contact

Wat zijn de zekerheden van het VMRG?

Als je zzp’er bent bij monpro is het fijn om te weten wat er van je wordt verwacht en wat de zekerheden van het VMRG zijn. Monpro heeft deze zekerheden voor je op een rijtje gezet.

  • Kwaliteit: hoogwaardige aluminium producten en deskundig advies.
  • Veiligheid: inbraakwerende gevelelementen die voldoen aan de eisen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen.
  • Duurzaamheid: want de aluminium kozijnen kunnen bijna volledig hergebruikt worden en ze gaan tot wel 75 jaar mee!
  • Garantie: hoogwaardige service voor de eindgebruiker.
  • Scholing & onderzoek: het VMRG zet zich in voor gerichte kennisoverdracht en andersoortige informatievoorziening.

Als zzp’er is het goed om op de hoogte te zijn van deze zekerheden zodat je de klant eenvoudig kunt informeren mocht dit aan bod komen.