Wij zijn monpro!

Hét platform voor kunststof & aluminium monteurs! Ben je zpp'er of heb je een bouwbedrijf en wil je graag minimaal €45,- per uur verdienen en je eigen klussen uitzoeken? Meld je dan aan op het montage platform van Nederland!

 • Altijd minimaal €45,- per uur verdienen
 • Altijd je eigen montage klussen kiezen, door heel Nederland
 • Renovatie en nieuwbouw montage klussen voor kunststof & aluminium
 • Betaling binnen 14 dagen
Ik meld mij nu aan!

Over monpro

Het online platform voor zzp’ers en bouwbedrijven die zich hebben gespecialiseerd in het plaatsen van kunststof en aluminium kozijnen, dat is monpro. Heb je moeite met het vinden van werk of wil je minder administratieve werkzaamheden? Dan is monpro het bedrijf voor jou. Wij plaatsen namelijk wekelijks montage klussen voor zzp’ers op ons platform door heel Nederland. 

Voor wie is monpro? 

Ben je zzp’er of een bouwbedrijf die op zoek is naar klussen waarbij je kunststof en aluminium kozijnen monteert? Ben je op zoek naar montage klussen bij jou in de buurt? Wil je graag je VCA certificaat behalen of heb je deze al op zak? Meld je dan nu aan! Als jij de kozijnen monteert, regelen wij de klussen! Met monpro is het niet nodig om zelf actief op zoek te gaan naar klanten, het maken van offertes behoort tot het verleden en je verdient minimaal €45,- per uur en je krijgt €0.30 reiskosten vergoeding per km tot een maximum van 150 km per dag. Heb je de montage klus volledig afgerond? Dan staat binnen 14 dagen het geld op je rekening.

Wat vragen wij dan van jou?

monpro is altijd op zoek naar de beste kozijnen monteurs in Nederland. Naast het monteren van kunststof en aluminium kozijnen, horen uiteraard ook het monteren van deuren en schuifpuien tot de werkzaamheden en de afmontage zoals de binnenafwerking. Daarnaast heb je ervaring in het plaatsen van gevelbekleding zoals Keralit.

Hoe is monpro tot stand gekomen?

Het idee achter monpro is een netwerk te creëren tussen opdrachtgevers en -nemers. Waarin zowel zzp’ers als (kleine) bouwbedrijven direct een eerlijke prijs ontvangen voor hun montagewerkzaamheden zonder tussenpersoon. Daarom vraagt monpro geen commissie aan zzp’ers en bouwbedrijven die zich aansluiten. Daarnaast wil monpro het zelfstandig ondernemers gemakkelijker maken. Je hoeft niet actief op zoek naar werk. Het enige wat je moet doen, is wekelijks je email in de gaten houden zodat je direct op de hoogte bent van de nieuwste klussen en je uiteraard aanmelden op jouw klus naar keuze. Heb je hier vragen over? Neem contact met ons op! 

Kwaliteit staat voorop

Bij monpro staat kwaliteit voorop. Wij werken met top kwaliteit kozijnen en deuren en deze worden door de beste monteurs in ons vakgebied gemonteerd. Daarom wordt je intern opgeleid zodat we samen kwaliteit garanderen.

Wat zijn de spelregels bij monpro?

Bij monpro verwachten wij een aantal voorwaarden van zzp'ers en bouwbedrijven. In het kort vinden wij het belangrijk dat je relevante werkervaring hebt, een geldig KvK nummer, een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering en een basis VCA. Een uitgebreid overzicht van wat monpro van je verwacht kun je hier lezen. Wij vinden deze spelregels belangrijk zodat we goed werk kunnen leveren aan onze klanten. 

Alles in 1

Kies je ervoor om gebruik te maken van het online platform van monpro dan heb je altijd werk en een klus bij jou in de buurt. Zoek je voor je klus nog montagemateriaal? Dan kun je dit eenvoudig bestellen via de website. Op zoek naar werkkleding voor al je klussen? Ook hiervoor kun je terecht bij monpro. Benieuwd naar alle voordelen van monpro? Lees dan snel verder. 

Wat zijn de monpro voordelen?

Wat zijn de monpro voordelen?

Er zijn vele voordelen als je zzp’er wordt voor monpro. Je krijgt er een groep collega's bij ondanks dat je zelfstandige bent. Gezellige borrels en uitjes maar daarnaast geniet je ook van de volgende voordelen: 

 • aanmelden is altijd gratis
 • je blijft onafhankelijk (zzp'er) en kiest je eigen klussen
 • direct zien wat een klus oplevert zonder een bezoek te hoeven brengen aan de locatie
 • direct alle technische documentatie in zien, je weet precies waar je aan toe bent
 • flexibele montage weken, hierdoor kan je dit gemakkelijk inplannen naast je eigen werk
 • reiskosten vergoeding €0.30 per km
 • betaling binnen 14 dagen, nooit meer wachten op je geld
 • minder administratieve werkzaamheden, een offerte maken behoort tot het verleden
 • inkoopvoordeel in de monpro webshop, samen afwerkingsmaterialen inkopen om marge te verhogen

Enthousiast geworden over de werkwijze van monpro? Meld je dan direct aan via de onderstaande button! 

Ik meld mij nu aan!