Hoe meld ik mij aan?

Aanmelden bij monpro is heel eenvoudig en kan allemaal online. Op deze manier kun je vlot aan de slag bij je nieuwe opdrachten, zonder dat je actief op zoek moet naar werk. Het maken van offertes voor montage opdrachten behoort ook tot verleden, hierdoor bespaar je veel tijd op administratieve handelingen en kan jij doen waar je goed in bent: het monteren van kunststof & aluminium kozijnen, deuren en schuifpuien.

Benieuwd hoe je als zzp'er of bouwbedrijf kan aanmelden? Het is heel eenvoudig. Je vult je bedrijfsgegevens gemakkelijk in via de aanmeldbutton op de website, de enige gegevens die we van je vragen zijn: 

  • je naam
  • je adresgegevens
  • telefoonnummer
  • emailadres
  • KVK nummer

Na aanmelding krijg je van ons een goedkeuring om alvast rond te kijken op het platform, hierdoor krijg je een beeld van de monpro werkwijze, welke klussen beschikbaar zijn en of die in de buurt zijn van je woon- of bedrijfsadres. Wist je dat: monpro montage klussen door heel Nederland heeft? Je kan eenvoudig op straal de klussen selecteren, zodat je zelf bepaalt hoeveel kilometers je wilt maken.

Wat gebeurt er na mijn aanmelding?

Omdat we graag met korte lijntjes werken en van persoonlijk contact houden, zal je na registratie uitgenodigd worden voor een gesprek. Je ontmoet je vaste contactpersoon bij monpro, zodat je altijd iemand hebt om op terug te vallen. Op deze manier leren we jou kennen en kunnen wij jou alles vertellen over monpro. Na de kennismaking, ontvang je volledige toegang op onze online platform en uiteraard het bijbehorende informatie pakket. Met de volledige toegang is het mogelijk om klussen aan te nemen en zie je direct het bedrag dat je voor deze klus ontvangt. Wel zo overzichtelijk en je weet direct waar je aan toe bent. Een pluspunt van monpro! 

Kunnen alleen zzp’ers en bouwbedrijven zich aanmelden bij monpro?

Nee, zeker niet! Heb je liever een vast dienstverband als aluminium of kunststof kozijn monteur? Ook dat is mogelijk bij monpro! Bekijk hier onze vacatures! Naast het online monpro platform heeft monpro ook een eigen team, bestaande uit 20 monteurs en nog steeds groeiende. Als monpro monteur word je voor diverse montage klussen ingezet. Denk aan projectmatig of renovatie vaak bij particulieren. Heb je een bepaalde voorkeur? Laat het weten. Wil je graag een vast dienstverband bij monpro, neem dan contact op! Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. 

Heb je vragen over het aanmelden of kom je ergens niet helemaal uit? Wij helpen je graag!